Uitbesteding

3

Uitbesteding

STT Service

In toenemende mate gaan organisaties over tot de uitbesteding van niet kernactiviteiten. Ook op het gebied van industrieel onderhoud is uitbesteding een relevant thema. Gedeeltelijk of gehele uitbesteding van het onderhoud van uw machinepark, verhoogt de flexibiliteit en is bovendien kostenbesparend. Voor meer informatie over de voordelen van uitbesteding, zie contact formulier



Het succes van een industriële onderneming is in hoge mate afhankelijk van de continuïteit van uw machinepark en installaties. Deze wetenschap staat aan de basis van al onze onderhoudsdiensten. Uw continuïteit is onze missie!

Wij waarborgen uw continuïteit onder meer door onze:



Onderhoudscontracten

Veel onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten worden door ons uitgevoerd op contractbasis. Veelal is dit interessant wanneer werkzaamheden frequent of op regelmatige basis voorkomen. Specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen daarom biedt Sieben Totaal Techniek haar klanten een breed spectrum aan contractvormen. Voor meer informatie over de contractvorm die wij u kunnen bieden, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.



24 uurs storingsservice

Ook voor de afhandeling van onverhoopte technische storingen kunt u bij Sieben Totaal Techniek terecht. Onze monteurs staan het hele jaar 24 uur per dag voor u klaar. Voor meer informatie over onze 24 uurservice en wat deze voor u kan betekenen, bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.



De voordelen van uitbesteding hangen hoofdzakelijk samen met de voordelen van specialisatie en schaalgrootte. Hierbij geldt dat organisaties deze voordelen kunnen benutten door hun niet-kerntaken uit te besteden.


Sieben Totaal Techniek biedt organisaties de mogelijk deze voordelen te benutten. Ons specialisme ligt hierbij in de doelgerichte uitvoering van technische werkzaamheden. De output van uw bedrijf verbetert op een effectieve wijze door:


Flexibiliteit bij tijdelijke onderbezetting van uw technische dienst

Periodieke onderhoudsbeurten voor instandhouding functionaliteit

Aanpassingen in productieproces ter verbetering van prestaties

Optimale bezetting storingsdienst Voordelen hierbij zijn:

Kostenbesparing door optimale benutting van de capaciteit

Innovatie door specialisatie (know-how) van de toeleverancier

Nieuwe marktvoordelen door lagere integrale kosten


Door onze ervaring biedt Sieben Totaal Techniek u vakmanschap en kwaliteit en als gevolg van onze omvang verschaffen wij u capaciteit. Wij stellen u in staat zich te concentreren op het primaire proces doordat wij de complete zorg dragen voor alle bijkomende technische activiteiten.