Over ons

2

Over ons


    M
achinebouw


Onderhoud

Reparatie

Food / nonfood

Technische detachering

Cleanroom werkzaamheden

VCA vol gecertificeerdSieben Totaal TechniekSieben Totaal Techniek is sinds 2000 actief op het gebied van industrieel onderhoud en laat zich karakteriseren als een onderneming met een rechtdoor zee, "no nonsense" mentaliteit. Sieben Totaal Techniek  levert ondernemingen wereldwijd een integrale technische dienstverlening voor industriĆ«le apparatuur. In termen van sectoren vervult Sieben Totaal Techniek  in het bijzonder een actieve rol binnen de grafische-, verpakkings- en farmaceutische industrie.


Sieben Totaal Techniek  biedt haar opdrachtgevers een breed dienstenpakket, onder andere:


Revisie/modificatie en (preventief) onderhoud van bestaande productiemachines

Besparing onderhoudskosten

Capaciteitsfluctuaties (piekbelasting) in technische werkzaamheden

Storingswerkzaamheden

Verhuizing/verplaatsing machinepark (turn-key)

Verbetering specialistische kennis technische afdeling

Verbetering machinebeschikbaarheid


Sieben Totaal Techniek  biedt ondernemingen totaaloplossingen zowel in het kader van haar technische werkzaamheden binnen onze werkplaats als ook op locatie. Zo dragen we intern zorg voor montage-, revisie-, verspanings- en elektrotechnische activiteiten. Extern zijn we actief in industriĆ«le onderhoudswerkzaamheden en in de uitvoering van turn-key projecten.

Onafhankelijk of onze werkzaamheden intern of extern plaatsvinden, onze medewerkers vormen de ruggengraat van onze dienstverlening. Onze medewerkers zijn resultaatgerichte, zelfstandig opererend en vakbekwame technici en mede hierdoor multifunctioneel inzetbaar.


Door een combinatie van technische expertise en inzicht in de behoefte van onze klanten kunnen wij de beoogde doelstellingen realiseren. Met gepaste trots onderhouden we in de praktijk dan ook samenwerkingsverbanden, die duurzaam zijn en bovenal zeer waardevol voor alle partijen.