Referenties

4

Referenties

Op deze pagina vind u een aantal referenties.     Wij hopen uiteraard dat wij hier binnenkort ook u als referentie mogen en kunnen vermelden.

Mocht er behoefte zijn om in contact te treden met onze referenties, dan ontvangen wij graag vooraf een aanvraag per mail of telefooon.

(T) +31497-555500  (M) info@sttonderhoud.nl

HENKELMAN

Henkelman is Europees leider op het gebied van de productie en distributie van vacuümmachines. Door onze focus onderscheiden we ons niet alleen van de concurrentie maar kunnen wij u ook een premium kwaliteit en service leveren voor een scherpe prijs. Niet voor niets doen bedrijven in verschillende sectoren wereldwijd een beroep op de zekerheid van Henkelman.

BEWO

Al vanaf de dertiger jaren in de vorige eeuw richt BEWO zich op het efficiënter maken van industrieel zaagwerk. Wat destijds begon met de fabricage van eenvoudige handbediende zaagmachines, is uitgegroeid tot een uniek kennis- en ontwikkelcentrum voor geautomatiseerde zaaglijnen. Onder de zaagmachine fabrikanten onderscheidt BEWO Cutting Systems zich vandaag meer dan ooit door haar innovatieve klantgerichte marktbenadering. BEWO bedenkt, ontwikkelt en realiseert intelligente oplossingen voor de individuele klant, met de laagste kosten per gezaagd product als resultaat. Intelligente oplossingen, waarin een perfect samenspel wordt gecreëerd tussen mens & automatisering. Dat is wat wij met onze variant op de beroemde tekening van Leonardo da Vinci willen symboliseren.

REXROTH

Bosch Rexroth is toonaangevend op elk gebied binnen de aandrijf- en besturingstechniek. Geheel volgens "The Drive & Control" visie levert Rexroth een compleet programma van componenten, modulen, systemen en service. Of het nu gaat om hydrauliek, pneumatiek, elektrische of mechanische aandrijvingen, linear motion of montagetechniek.

BROM MECHATRONICA

Wat kunnen wij u bieden?

Vanuit brede kennis in systeemontwerp en bouw van mechatronische machines en modules met u meedenken om te komen tot de juiste specificaties vernieuwende ideeën en zo eenvoudig mogelijke technische oplossingen.

•In een vroeg stadium in de conceptfase snel verkleinen van de risico’s door snelle analyse of snelle bouw van een proefopstelling.

•Constructief, elektronisch en softwarematig uitwerken van het conceptontwerp tot en met het realiseren van een proto of kleine serie.

•Serieproductie en service bij kleine serieomvang waarbij de meerwaarde van de ontwikkelaar groot is.

•Ervaring en producten op het gebied van precisie, robotica en speciaalmachines